Μια σύγχρονη μονάδα παραγωγής
με μεγάλη ιστορία

Το εργοστάσιο παρασκευής ζωοτροφών του Τριγκάκη Νικολάου, είναι μια δυναμικά αναπτυσσόμενη οικογενειακή βιοτεχνία στον χώρο της.

Ιστορία

Η ίδρυση της εταιρείας έγινε το 1978 με αντικείμενο την εμπορία πρώτων υλών δημητριακών. Το 1987 συνεχίζει την λειτουργεία της σε νέους ιδιόκτητους χώρους 6000 τ.μ.

Από το 1995 η εταιρεία αναπτύσσεται σε νέα δεδομένα επενδύοντας σε σύγχρονη τεχνολογία με σκοπό την παραγωγή και μεταποίηση ζωοτροφών σε μορφή αλευροειδούς.

Το 2006 η εταιρεία δεν σταματάει την ανάπτυξη της κάνοντας μία νέα επένδυση σε κτηριακές εγκαταστάσεις σε σιλό δυναμικότητας 4000 χιλιάδων τόνων. Μία επένδυση που κόστισε γύρω στο 1.200.000 ευρώ, εξοπλισμό υπερσύγχρονης τεχνολογίας για την παραγωγή σύνθετων ζωοτροφών σε μορφή πέλλετ με δυναμικότητα της τάξεως 7-8 τόνων παραγωγής την ώρα.

Το 2008 η εταιρεία διασφαλίζει την άριστη ποιότητα των προϊόντων της με την πιστοποίηση ISO 22000 όπου ο ποιοτικός μας έλεγχος γίνεται σε κάθε στάδιο της παραγωγής με βάση τα διεθνή πρότυπα της παραπάνω πιστοποίησης (ISO 22000) εκτελώντας συχνά τόσο χημικές όσο και μικροβιολογικές αναλύσεις των πρώτων υλών. Στο υπερσύγχρονο εργοστάσιο μας όπου βρίσκεται στην Δωροθέα Αριδαίας Ν. Πέλλας παράγονται περισσότερα από 30 διαφορετικά είδη μιγμάτων καλύπτοντας τις ανάγκες κάθε ζώου και απευθύνονται τόσο στον επαγγελματία όσο και στον ερασιτέχνη κτηνοτρόφο.

Το 2010 ο ΤΡΙΓΚΑΚΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ συνταξιοδοτείται και παραδίδει την διαχείριση της στα παιδιά του, έτσι η εταιρεία πλέον ονομάζεται ΕΛΕΝΗ&ΣΟΦΙΑ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΤΡΙΓΚΑΚΗ Ο.Ε. 

Βάση αυτής της πορείας της, από το 2014 και μετά κάνει επενδύσεις σε μηχανοκίνητο και μηχανολογικό εξοπλισμό. Το 2015 δημιουργεί ένα κατάστημα λιανικής πώλησης σε άλλο σημείο της περιοχής 350 τ.μ. και καταστήματα franchise σε άλλες πόλεις εντός νομού.

Η αναπτυσσόμενη πορεία μας δεν σταματά εδώ. Το 2020 συνεχίζουμε την ανάπτυξη της με την κατασκευή νέου εξοπλισμού σε κτηριακές εγκαταστάσεις και σιλό, σε νέο ιδιόκτητο  χώρο 4500τ.μ.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

Κανένα προϊόν στο καλάθι σας.

Μετάβαση στο περιεχόμενο