Η παραγωγή μας

Στο υπερσύγχρονο εργοστάσιο μας που βρίσκεται στην Δωροθέα Αριδαίας Ν. Πέλλας παράγονται περισσότερα από 40 διαφορετικά είδη μιγμάτων καλύπτοντας τις ανάγκες κάθε ζώου και απευθύνονται τόσο στον επαγγελματία όσο και στον ερασιτέχνη κτηνοτρόφο.

Αιγοπροβατοτροφία

Συμπληρωματικές σύνθετες ζωοτροφές, υψηλής ποιότητας, εξατομικευμένες σύμφωνα με την διαθεσιμότητα των χονδροειδών ζωοτροφών και το γενετικό δυναμικό των ζώων. Καταρτισμένες με στόχο την επίτευξη υψηλών αποδόσεων και την διατήρηση της υγείας του κοπαδιού.

Βοοτροφία

Συμπληρωματικές σύνθετες ζωοτροφές, υψηλής ποιότητας, που καλύπτουν τις διατροφικές απαιτήσεις των σύγχρονων μοσχαριών πάχυνσης τόσο σε εντατικές όσο και σε ημι-εντατικές εκτροφές. Σχεδιασμένες με τεχνογνωσία ώστε να εξασφαλίσουν πέραν της ιδανικής ανάπτυξης, χαμηλή μετατρεψιμότητα και ανώτερα ποιοτικά χαρακτηριστικά κρέατος.

Χοιροτροφία

Πλήρεις τροφές, υψηλής ποιότητας, προσαρμοσμένες στις ιδιαίτερες απαιτήσεις κάθε σταδίου παραγωγής (θηλασμός, απογαλακτισμός, πάχυνση, χοιρομητέρες). Περιέχουν υψηλής τεχνολογίας εξειδικευμένα συστατικά που εξασφαλίζουν υψηλές παραγωγικές αποδόσεις, ιδανικό δείκτη μετατρεψιμότητας  και προάγουν την υγεία των ζώων.

Πτηνοτροφία

Πλήρεις τροφές, υψηλής ποιότητας, ιδανικές για τις απαιτήσεις των γενετικά εξελιγμένων υβριδίων κρεοπαραγωγής. Περιλαμβάνουν υψηλής βιολογικής αξίας πρωτεΐνη και υψηλά αφομοιώσιμη ενέργεια αποτελώντας την ιδανική τροφή τόσο για νεοσσούς μίας εβδομάδας όσο και για μεγαλύτερα πτηνά.

Κονικλοτροφία

Πλήρεις τροφές, υψηλής ποιότητας, με έμφαση στις ιδιαιτερότητες του πεπτικού συστήματος των κονίκλων. Με στόχο να προάγουν την υγεία του εντέρου και να επιτύχουν υψηλούς παραγωγικούς δείκτες σε εντατικές και ημι-εντατικές εκτροφές

Κατοικίδια

Μεγάλη ποικιλία ζωοτροφών, κατάλληλες για κάθε στάδιο, ηλικία και είδος ζώου συντροφιάς.

Η εταιρεία μας αντιπροσωπεύει και εμπορεύεται τα προϊόντα της Schaumann & Nuevo

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

Κανένα προϊόν στο καλάθι σας.

Μετάβαση στο περιεχόμενο